Bericht schrijven >

Henk Knoop is alles wat er al geschreven is, en meer, voor ons een uitkomst met al je vragen kun bij hem terecht.
Hij heeft voor ons de jaren voor dat we bij hem waren nagelopen en ons blij gemaakt met de resultaten. Hij is gewoon erg goed.
Schildersbedrijf D.F. van Rooijen


Gerrie - 06-12-2012 - 22:21

Best mensen,

Als ondernemer heb ik Dhr. Knoop als alles in 1 adviseur. Ik ben startend ondernemer en mijn ervaring met Dhr. Knoop is zoals die voor mij schikt. Kwalitatief, betrouwbaar en flexibel. Ik heb Dhr. Knoop hoog in het vaandel zitten, vanwege de ervaringen en kennis die hij heeft. Deze kennis en ervaringen komen duidelijk en als eerlijk over.

In mijn verleden als ondernemer heb ik deze adviezen helaas niet kunnen verwerken in mijn onderneming en ging het niet zoals een ondernemer zijn administratie en boekhouding hoort te onderhouden. Het ging fout.

Met de adviezen en kennis van nu, zie ik mijn toekomst als ondernemer in de schoonmaak branche en bijbehorende diensten hoopvol tegenmoet. Door het verkrijgen van alle adviezen en hulp is er overzicht. Prive en zakelijke administratie, boekhoudingen en alle gerelateerde zaken rondom mijn startende onderneming zijn een deel van mijn leven en behoor dit juist te onderhouden. Ik ben een ondernemer met een missie en zit in het goede vaarwater. Het werkt als je eraan werkt.

Met vriendelijke groet,
Redouan Belhaj

R Belhaj - 05-12-2012 - 19:37

Er is de laatste tijd veel voor me veranderd sinds ik met pré-pensioen ben. Het pakte anders uit dan ik verwachte en het overzicht kwam in gevaar. Dankzij de snelle en kundige werkwijze van Henk Knoop is alles weer op z'n pootjes terecht gekomen en prettig detail: het leverde mij een aanzienlijke belastingvoordeel op. De persoonlijke benadering en de lange ervaring op zijn vakgebied maken Henk Knoop tot een prima adviseur.

H. Dik. - 04-12-2012 - 11:18

Als financieel coach van Financial Health kan ik instaan voor de prettige werkwijze van de heer Knoop. Hij hanteert een persoonlijke benadering en gaat verder in de zorg voor klanten dan de meeste boekhouders. Kortom, een prettige partner om mee samen te werken en ook goed met en voor klanten.

Esther van den Brink - 03-12-2012 - 14:09


Bericht schrijven >